Διασκέδαση

Μετά το σούρουπο οι επιλογές είναι ποικίλες..

Ταβέρνες με ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις, ψαροταβέρνες με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και μπαράκια παραμένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ, πολλές φορές με ζωντανή μουσική.

Πρωταγωνιστής της νυχτερινής ζωής στο νησί είναι το περίφημο «Στενό» του Αρτεμώνα, για διασκέδαση ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Μπαράκια σε χαμηλούς τόνους υπάρχουν και στις Καμάρες, τον Πλατύ Γιαλό, το Φάρο και το Κάστρο.

Βραδινές είναι και οι περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο νησί όλο το χρόνο με έμφαση στους καλοκαιρινούς μήνες και περιλαμβάνουν συναυλίες, παραδοσιακές βραδιές με τοπικούς χορούς και μουσική, θέατρο, παρουσιάσεις βιβλίων και σπουδαίες εικαστικές εκθέσεις μεταξύ των οποίων οι εκθέσεις της Εθνικής Πινακοθήκης και του Μουσείου Μπενάκη.

Τα πανηγύρια, βασική διασκέδαση των ντόπιων τα παλιότερα χρόνια, αποτελούν και σήμερα μια ιδιαιτερότητα του νησιού που αξίζει κανείς να ζήσει.

Για όσους διασκέδαση αποτελούν και οι ήσυχες ρομαντικές βόλτες, οι κεντρικοί οικισμοί με τα πλακόστρωτα δρομάκια, το νυχτερινό Κάστρο, οι ερημικές παραλίες και τα βράχια πάνω από το κύμα, είναι βέβαιο ότι θα τους αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

logo-blue

Σίφνος

Η «ήρεμη δύναμη» των κυκλάδων

Ατμοσφαιρικό σκηνικό, ζωντανές παραδόσεις, χαλαροί ρυθμοί.
Ποιοτικές διακοπές στο νησί του μέτρου και της αρμονίας.

Scroll to Top